Δυτική Ελλάδα: Συνεχίζονται τα Test απο την κινητή μονάδα αιμοληψίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας

02.04.2021 / 16:18
salma-750x375

Αδιάλειπτα συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα τα δωρεάν τεστ κορωνοϊού από την κινητή μονάδα αιμοληψίας της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Αιτωλοακαρνανίας.

Τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού διενεργήθηκαν έπειτα από σχετικό αίτημα της Αντιπεριφερειάρχου Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, αλλά και με την παρουσία της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικότερα, η κινητή μονάδα αιμοληψίας βρέθηκε την Τρίτη 30/3 στο Αιτωλικό του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, την Τετάρτη 31/3 στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιάς του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, την Πέμπτη 1/4 στη Δημοτική Κοινότητα Κατοχής του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου και την Παρασκευή 2/4 στη Σταμνά Αιτωλικού του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Η κ. Σαλμά εξέφρασε την ικανοποίηση της για την μεγάλη προσέλευση των πολιτών και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ενώ το εμβολιαστικό πρόγραμμα προχωρά και μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε στον στόχο για επιστροφή στην κανονικότητα, οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, η οποία αποσκοπεί στην υγεία όλων μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και οι αρμόδιοι φορείς, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη της περιοχής, όπως κάναμε από την αρχή της πανδημίας στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες στο δύσκολο αγώνα για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα