Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει το σκυλάκι που ψυχορραγεί από φόλα- Αμοιβή 10.000 ευρώ για πληροφορίες

05.08.2021 / 13:24
xatsi2

Τελειωμό δεν έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Αστακό τα περιστατικά δηλητηριάσεων ζώων από φόλες, που βάζουν ασυνείδητοι.

Το συμπαθές σκυλάκι «Χάτσι» ήταν δυστυχώς το τελευταίο θύμα τους καθότι δηλητηριάστηκε από φόλα και κατέληξε. Οι προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή δυστυχώς δεν πέτυχαν…

Σε ανάρτησή του στο Facebook, πολίτης της περιοχής, δημοσιεύει βίντεο με το άτυχο σκυλάκι να ψυχορραγεί και ζητά πληροφορίες για τη δράση των ασυνείδητων που βάζουν τις φόλες, προσφέροντας αμοιβή 10 χιλιάδων ευρώ.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Ξεκινώ την ανάρτησή μου αυτή ζητώντας συγγνώμη για τις εικόνες που ακολουθούν, καθώς βλέπουν και μικρά παιδιά, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Εδώ και πολλές μέρες έχουν τοποθετηθεί φόλες σε σημεία στον Αστακό, οι οποίες έχουν σκοτώσει πολλά σκυλάκια. Μέσα σε αυτά βρίσκεται και ο Χάτσι, ο οποίος ήταν αγαπητή φιγούρα και γνωστός σε όλους μας! Βλέποντας και το σημερινό περιστατικό, ειλικρινά λυπάμαι που είμαι Αστακιώτης και είμαι μέσα σε άτομα τα οποία φτάνουν να κάνουν τέτοιες απάνθρωπες πράξεις! θα παρακαλούσα, όποιος έχει δει κάποιο περιστάτικο ή έχει στην κατοχή του φωτογραφικό ή βιντεοσκοπημένο υλικό από τη δράση των «ανθρώπων» αυτών (αν μπορούν να λέγονται έτσι), να επικοινωνήσει μαζί μου. Δίνεται χρηματική αμοιβή 10.000 ΕΥΡΩ».

agrinionews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα