Δυτική Ελλάδα: Πιάστηκε στη φάκα στις… “καθυστερήσεις” – Ήταν άφαντος για τρεις μήνες!

04.04.2023 / 11:18
ka 9

Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε διάπραξη σωρείας κλοπών από οικίες στην ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για άνδρα, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Ανήλικων.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Τμήματος Ανήλικων, για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε κλοπές σε οικίες στην ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα, σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών. Υπενθυμίζεται ότι, η εγκληματική οργάνωση, είχε εξαρθρωθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου,  πριν τρεις μήνες, ενώ είχαν συλληφθεί σε αστυνομική επιχείρηση, έντεκα μέλη της.

Από την ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών είχε προκύψει ότι, οι κατηγορούμενοι από τον Ιούλιο του 2022, είχαν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική οργάνωση, διαπράττοντας (63) διακεκριμένες κλοπές από οικίες, σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια, κατά τις οποίες είχαν αφαίρεσαν συνολικά (178.870) ευρώ, τιμαλφή αξίας (424.900) ευρώ και (43) χρυσές λίρες, μεγάλο μέρος των οποίων μεταπωλούσαν στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα