Δυτική Ελλάδα: Πέντε «καμπάνες» και δεκαπενθήμερα λουκέτα σε καταστήματα

31.12.2020 / 9:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
astinomia-domi

Η εορταστική περίοδος έχει σημάνει την αύξηση της κυκλοφορίας των πολιτών και ως εκ τούτου οι έλεγχοι των αρχών σχετικά με τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό σε όλη τη χώρα έχουν ενταθεί.

Χθες Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου από την Α.Δ. Ακαρνανίας κατεγράφησαν πέντε στο σύνολο παραβάσεις ως προς τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δίχως να τηρούνται τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα.

Τέσσερις περιπτώσεις καταγράφονται στην πόλη του Αγρινίου. Σε τρία καταστήματα βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 3.000 σε προσωρινά υπεύθυνους και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας.

Σε ένα ακόμη κατάστημα παροχής υπηρεσιών κουζίνας-αναψυκτήριο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, διότι στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν πελάτες που εξυπηρετούνταν σε τραπέζια.

Παρόμοια, τέλος, περίπτωση καταγράφεται σε χωριό του ορεινού Βάλτου. Αστυνομικοί του τμήματος Εμπεσού βεβαίωσαν πρόστιμο σε ιδιοκτήτρια καφενείου-αναψυκτηρίου 5.000 ευρώ στο σύνολο διότι εξυπηρετούσε καθήμενους πελάτες. Και στην προκειμένη υφίσταται υποχρέωση αναστολής λειτουργίας δεκαπενθημέρου.

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα