Δυτική Ελλάδα: Ονοματοθεσία οδών και δημοτικών χώρων

15.02.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
genikh-mesolonghi613-702x336

Συνεδρίασε χθες μέσω διαδικτύου η νεοσυσταθείσα Επιτροπή που έχει ως έργο της την συλλογή κι  επεξεργασία προτάσεων φορέων αλλά και δημοτών, σχετικά με την ονοματοθεσία οδών και δημοτικών χώρων (πλατειών) του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Την συνεδρίαση συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γεώργιος Σωτηρακόπουλος, ενώ την Επιτροπή επίσης συγκροτούν οι Φιλόλογοι Ελένη Πλακίδα – Τριανταφύλλου, Ελένη Σπίνουλα – Ζαβιτσανάκη και Παναγιώτης Μυλωνάς και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Απογόνων Ελευθέρων Πολιορκημένων Ιωάννης Μακρής.

Με απόφασή της η Επιτροπή καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή δημότη να καταθέσει τις προτάσεις του για ονοματοθεσία ανωνύμων οδών και δημοτικών χώρων εντός του επομένου μηνός (έως 15 Μαρτίου 2021), προκειμένου να συγκεντρωθούν και να υποβληθούν κατόπιν συνολικά προς έγκριση στα αρμόδια θεσμικά όργανα του Δήμου. Η κατάθεση των προτάσεων, θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] (υπ’ όψιν Επιτροπής Ονοματοθεσίας τηλ. επικοινωνίας 26313-60903).

Σε δήλωσή του για την πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος αναφέρει πως «Συνεχίζουμε να δίνουμε τον πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία, τους φορείς της και τους πολίτες. Ν’ ακούμε ιδέες και προτάσεις, διατηρώντας έτσι μια δημιουργική και παραγωγική επικοινωνία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα