Δυτική Ελλάδα: Νεκρός και δεύτερος ασθενής μέσα σε 24 ώρες στο Αγρίνιο

01.03.2021 / 12:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Óôéãìéüôõðá ìáðü ôçí ÌïíÜäá åíôáôéêÞò èåñáðåßáò óôï íïóïêïìåßï

Τη μάχη για τη ζωή έχασε πριν από λίγη ώρα ένας ακόμη άνδρας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου. Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο από τη νόσο το τελευταίο 24ωρο, αφού τα ξημερώματα «έφυγε» 72χρονος που νοσηλευόταν από την Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, πρόκειται για ηλικιωμένο από την περιοχή του Αγρινίου που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και έπασχε από υποκείμενο νόσημα, όπως και ο 72χρονος από την Αμφιλοχία.

Μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου παραμένουν δύο ακόμη διασωληνωμένοι, από τους οποίους ο ένας περίπου 50 ετών σε σοβαρή κατάσταση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετή πίεση ασκείται από την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί και στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου οι νοσηλευόμενοι έχουν φτάσει ήδη τους 20, με τους περισσότερους ασθενείς να είναι από την Αμφιλοχία και το Αγρίνιο.

Σημειώνεται ότι από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έχει γίνει γνωστό κατ’ επανάληψη ότι βάσει του αριθμού των εργαζομένων του νοσοκομείου, οι 22-24 ασθενείς στην κλινική κορωνοϊού είναι το όριο των ασθενών που μπορεί να περιθάλψει επαρκώς το νοσηλευτικό ίδρυμα, με τα σημερινά δεδομένα.

karvasaras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα