Δυτική Ελλάδα: Νεαρής ηλικίας τα κρούσματα κορωνοϊού στο Λουτρό Αμφιλοχίας – Εντείνεται η ανησυχία

03.03.2021 / 13:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
epa08336691 People stroll at Drottninggatan, the main shopping street in Stockholm, Sweden, 27 March 2020 (issued 01 April 2020), amid the coronavirus pandemic. Countries around the world are taking measures to contain the widespread of the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the Covid-19 disease.  EPA/Henrik Montgomery  SWEDEN OUT SWEDEN OUT

Νεαρής ηλικίας στην πλειοψηφία τους είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν χθες από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους και αφορούν το Λουτρό Αμφιλοχίας, με την ανησυχία για διασπορά της νόσου στην ευρύτερη περιοχή να εντείνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, από τα χθεσινά τεστ κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στην Αμφιλοχία, σε σύνολο 143 δειγμάτων τα πέντε που βρέθηκαν θετικά αφορούν το Λουτρό Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα πρόκειται για δύο άνδρες και τρεις γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας 34 ετών.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες αφού στην πλειοψηφία τους τα κρούσματα είναι νεαρής ηλικίας.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που τονίζεται συνεχώς από τους ειδικούς είναι η ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς της νόσου, ειδικότερα στην περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, ο οποίος ανήκει στις «κόκκινες» περιοχές.

karavasaras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα