Παρασκευή, 16.04.2021, 5:41 μμ

Δυτική Ελλάδα: Καταγγελίες και μηνύσεις για ξυλοδαρμό σε μαθητικό δρομολόγιο

05.11.2020 / 8:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
leoforia

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από το γονέα μαθητή στο Γυμνάσιο Κατούνας.

Κατά την εκτέλεση του μαθητικού δρομολογίου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας από τα χωριά της περιοχής προς το σχολείο της Κατούνας κάτω από λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί έως τώρα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα,ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να επιτέθηκε σε μαθητή του Γυμνασίου Κατούνας.

Το επεισόδιο μάλιστα φαίνεται ότι είχε και συνέχεια με τη μητέρα του μαθητή, που φέρεται σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα να υπέστη ξυλοδαρμό από τον οδηγό του λεωφορείου. Όπως πληροφορείται η «Σ» μητέρα και μαθητής μετέβησαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο ελαφρύς τραυματισμός τους (εκδορές, μώλωπες κτλ).

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και υποβλήθηκαν οι ανάλογες μηνύσεις. Επιπλέον ενημερώθηκε και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Κατούνας, η οποία βεβαίως δεν έχει κάποια αρμοδιότητα για τα μαθητικά δρομολόγια και οτιδήποτε μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκειά τους. Ωστόσο η «Σ» πληροφορείται ότι για το συμβάν αυτό υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στο σχολείο και το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Σε κάθε περίπτωση, στο βαθμό που ευσταθούν οι καταγγελίες, πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο και πρωτοφανές συμβάν.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα