Δυτική Ελλάδα: Εθελοντικός καθαρισμός με μεγάλη ανταπόκριση για άλλη μια χρονιά

15.05.2021 / 21:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
paralia

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΠΑΛΕΙΑ” σε συνδυασμό με τον Δήμο Δυτικής Ελλάδας καθάρισαν σήμερα, παραλία της Κάτω Αχαΐας.

Σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας της Κάτω Αχαΐας που οργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «ΠΑΛΕΙΑ» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Δήμος παρείχε και φέτος τα απαραίτητα αναλώσιμα (σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης κλπ) αλλά και δημοτικά μηχανήματα (απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργου).

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν σημαντική και η παραλία της Κάτω Αχαΐας, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που γίνονται καθημερινά σε αυτή, είναι καθαρή και έτοιμη να υποδεχτεί τους καλοκαιρινούς της επισκέπτες. Τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά η εικόνα της έχει αρχίσει με βεβαιότητα να αλλάζει.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί τους δημότες για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του και την εθελοντική εργασία που προσέφεραν και τους καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κρατήσουμε το περιβάλλον και τις παραλίες μας καθαρές. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που οδηγεί τις κοινωνίες σε πολιτισμική ακμή και ευχαρίστησε την «ΠΑΛΕΙΑ» για την συνεχή συμβολή της στα δρώμενα του Δήμου.

Σεβόμαστε το περιβάλλον! Διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό! Χωρίς σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες, ακτές, πάρκα και δάση!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα