Δυτική Ελλάδα: Ενημερωτική ημερίδα για την Υγεία των Γυναικών 55+ την εποχή της πανδημίας

08.03.2021 / 14:48
Bonanos-scaled

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών Παναθηναϊκή – Παράρτημα Πάτρας, στο πλαίσιο του Εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνει εξ’ αποστάσεως ενημερωτική  ημερίδα (webinar) για όλες τις γυναίκες με θέμα: «Δυναμώνουμε την  Υγεία  Γυναικών 55+ την εποχή της πανδημίας».

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:30, θα λάβουν μέρος διακεκριμένοι επιστήμονες.

 «Οι συνέπειες της πανδημίας COVID-19 είναι πολύπλευρες και υπάρχουν  δευτερογενείς επιπτώσεις στην υγεία  γυναικών σε όλο τον κόσμο. Η διατάραξη της ψυχικής υγείας, οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις λόγω του κλεισίματος των σχολείων, η αναστολή εργασίας για πολλές επαγγελματίες γυναίκες  είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες αυτές.  Με αφορμή της παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για τις δυσανάλογα βαριές συνέπειες της πανδημίας για τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά για την ανάγκη εξάλειψης των διακρίσεων με βάση το φύλο» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω του youtube στο link: https://youtu.be/3Fkfzzds8Ng.

Θα είναι ανοιχτή στο κοινό της Πάτρας καθώς και σε όλες τις γυναικείες οργανώσεις της πόλης μας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα