Δυτική Ελλάδα: Έκκληση για βοήθεια για τον 18χρονο Γιάννη

28.03.2021 / 20:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
xeria_0

Ο18χρονος Γιάννης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα, όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία, ενώ έχει διαγνωστεί με ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

«Από ‘δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το «ANIMUS» όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος» αναφέρει ο πατέρας του, Μάριος Πάνου.

Ακολουθεί ανακοίνωσή του:

«Χαίρεται,

Το όνομα μου είναι Πάνου Μάριος και είμαι πυροσβέστης.

Από τον Ιούνιο του 2020 εγώ και η οικογένεια μου αντιμετωπίζουμε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό από πτώση μεγάλου ύψους του υιού μας Γιάννη 18 χρονών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματά στην Αθήνα όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία. Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

Από ‘δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το “ANIMUS” όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ζητάμε οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα αυξημένα έξοδα νοσηλείας, μετακίνησης για να τον βλέπουμε κάποιες φορές το μήνα, και άλλα πολλά τα οποία χρειάζεται το παιδί μας.

Όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό για να μας ενισχύσει.

IBAN : GR03 0172 4000 0054 0005 6276 226 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου : ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Όποιος χρειάζεται απόδειξη των λεγόμενών μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6945759811 όπου και θα μπορώ να του παρουσιάσω έγγραφα που αποδεικνύουν την κατάσταση του Γιάννη.

Ευχαριστώ πολύ…»

karvasaras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα