Δυτική Ελλάδα: Έκανε το καφενείο, “φρούριο” για να μην φάει το πρόστιμο

15.03.2021 / 12:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
????????????????????????????????????

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο Παναιτώλιο Αγρινίου, όταν στο πλαίσιο ελέγχων της Αστυνομίας για παραβάσεις των μέτρων, αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μέσα σε καφενείο βρίσκονταν έξι πελάτες τους οποίους είχε σερβίρει κανονικά ο καταστηματάρχης και μάλιστα… είχε κλειδώσει και την πόρτα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί περίμεναν τουλάχιστον τρεις ώρες έξω από το καφενείο για να βεβαιώσουν τις παραβάσεις, όμως χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο καφετζής είχε κλειδώσει την πόρτα του καταστήματος και κανένας από τους θαμώνες δεν έδειχνε την πρόθεση να αποχωρήσει πριν από τους αστυνομικούς και να δεχθεί πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Εν τέλει, οι αστυνομικοί που δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο, βεβαίωσαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Πάντως οι έξι πελάτες του καταστήματος που αναγράφονται στη δικογραφία, τη γλύτωσαν αφού ουδέποτε ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα