Παρασκευή, 5.03.2021, 6:46 πμ

Δυτική Ελλάδα: “Έφυγε” από τη ζωή ο διακεκριμένος δικηγόρος Νίκος Φραγκογιαννόπουλος

17.01.2021 / 8:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
keri-4

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας και ο δικηγορικός κόσμος από την απώλεια του διαπρεπή δικηγόρου Νίκου Φραγκογιαννόπουλου.

Ο γνωστός και αγαπητός νομικός “έφυγε” πλήρης ημερών. Με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, αποχαιρετά το εξέχων μέλος του.

“Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας καταγράφει σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021 μια μεγάλη απώλεια στο πρόσωπο του αείμνηστου πλέον και διακεκριμένου μέλους του, του Νίκου Φραγκογιαννόπουλου.

Μετά από μία μεγάλη και λαμπρή παρουσία στα έδρανα των δικαστηρίων “ο δικός μας”  Νίκος μας αποχαιρέτησε σήμερα πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω του θλίψη για την απώλεια του, αλλά και περηφάνια για την όλη παρουσία του ανάμεσά μας για πάνω από 50 χρόνια. Τίμησε με τον εξαιρετικό και υποδειγματικό τρόπο τον ρόλο του ως υπερασπιστής του δικαίου και διαδραμάτισε επίσης κύριο και καταλυτικό τρόπο με την κοινωνική δραστηριότητά του.

Πανταχού παρών σε όλες τις εκδηλώσεις έδινε το παρών και σφράγισε με την παρουσία του μια ολόκληρη εποχή στην περιοχή μας.

Δυστυχώς  οι υγειονομικές συνθήκες και οι απαγορεύσεις των κοινωνικών συναθροίσεων δεν μας δίνουν το δικαίωμα να χαιρετίσουμε έναν υπέροχο άνθρωπο, καταξιωμένο επιστήμονα και έναν πνευματικό δημιουργό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σεβαστέ συνάδελφε και δάσκαλε όλων μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αθανάσιος Θεοδόσης”

Ψήφισμα εξέδωσε και ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.

“Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας στο άγγελμα του θανάτου του συμπολίτη μας Δικηγόρου Νίκου Φραγκογιαννόπουλου, τ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, τ. Προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ομόφωνα αποφασίζουν :

  • Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του
  • Να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του.
  • Να παραστεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ στην ακολουθία κήδευσης του.

Αμαλιάδα Δ.Ήλιδας 16/01/2021

Για το Δ.Σ
Ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης

Ο Πρόεδρος Αντώνιος Πατρινός

ilialive.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα