Δυτική Ελλάδα: Δωρεά στην Καρδιολογική Κλινική του Αιγίου και ευχαριστίες τον Διευθυντή

13.04.2021 / 15:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nosokomeio-agrinioy

Συχνά – πυκνά άνθρωποι που νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία προβαίνουν σε δημόσιες ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων. Ενίοτε ακόμη και άνθρωποι που έχασαν κάποιο προσφιλές τους πρόσωπο κάνουν το ίδιο, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του προσωπικού. Μια τέτοια περίπτωση υπέπεσε πρόσφατα στην αντίληψη της στήλης της εφημερίδας “Συνείδηση”, όπου η οικογένεια ενός συντοπίτη, που νοσηλεύτηκε στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, αλλά δυστυχώς κατέληξε σε νοσοκομείο της Πάτρας από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, έδειξε το έμπρακτο «ευχαριστώ» της μέσω χρηματικής δωρεάς για τις ανάγκες της Κλινικής. Ενώ στην επιστολή της πλέκει το εγκώμιο του προσωπικού και του Διευθυντή της Κλινικής Γ. Αλμπάνη.

Ευχαριστώντας τους ιατρούς, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό της κλινικής στην επιστολή της αναφέρεται : «Ιδιαιτέρως όμως θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, κ. Γεώργιο Αλμπάνη, ο οποίος, διαθέτοντας ένα ξεχωριστό και αξιοζήλευτο γνωστικό και ηθικό υπόβαθρο, υπηρέτησε με πάθος, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια το ιατρικό λειτούργημα.

Πάντα σε εγρήγορση, με αίσθημα ευθύνης, σύνεση και σωφροσύνη, συμπορεύτηκε στην σκληρή μάχη που έδινε καθημερινά για τη ζωή ο ασθενής του, οικοδομώντας μια προσωπική και ταυτόχρονα ιερή σχέση μαζί του. Παράλληλα, καθοδηγώντας, ενδυναμώνοντας κι εμάς ενέπνεε τον σεβασμό και την εκτίμηση αφήνοντας έτσι το στίγμα του ανεξίτηλο στις καρδιές μας. Τέτοιοι ιατροί πραγματικά κοσμούν τα ιδρύματα που υπηρετούν, συμβάλλουν καταλυτικά στην προάσπιση του αγαθού της δημόσιας υγείας και θα πρέπει να αποτελούν πρότυπα προς μίμηση».

Εφημερίδα Συνείδηση

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα