Δυτική Ελλάδα: Διέρρηξαν… σαν κύριοι – Αφαίρεσαν τα κεραμίδια της σκεπής και μπήκαν στο σπίτι

21.05.2022 / 11:12
diarriksi-1

Περιστατικά επαναλαμβανόμενων διαρρήξεων σε οικίες απασχολούν την τοπική κοινωνία στο Παναιτώλιο αλλά και τις αστυνομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες.

Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου έγινε αντιληπτή διάρρηξη σε οικία νότια του Παναιτωλίου, πλησίον του Κοιμητηρίου της Αγίας Τριάδος, όπου οι ιδιοκτήτες της διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα. Άμεσα κλήθηκαν οι αστυνομικές αρχές όπου ερευνούν για την ταυτοποίηση των διαρρηκτών.

Σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτη διπλανής οικίας που και αυτός κατά τακτά χρονικά διαστήματα απουσιάζει, την προηγούμενη εβδομάδα επιστρέφοντας, διαπίστωσε πως διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει κεραμίδια από την σκεπή και είχαν εισέλθει στο εσωτερικό της, χωρίς όμως να του έχουν αφαιρέσει κάτι σημαντικό.

Πολλοί κάτοικοι του Παναιτωλίου, ηλικιωμένοι οι περισσότεροι, αν και δυσκολεύονται οικονομικά, για να προστατέψουν την οικογένεια και την περιουσία τους, ξοδεύουν από το υστέρημά τους, προκειμένου να οχυρωθούν πίσω από ένα κάγκελο. Είναι ένα έξοδο που επιβαρύνει το κάθε σπίτι, αλλά και πάλι όπως λένε “τα σίδερα αν και μασίφ δεν παρέχουν 100% ασφάλεια”.

ΠΗΓΗ: panaitolionews.blogspot.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα