Δυτική Ελλάδα: Διακόπτουν την κυκλοφορία λόγω επικινδυνότητας των κτηρίων

17.02.2021 / 12:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
img_20210217_090658

Κλειστή επ’αόριστον από σήμερα το πρωί το τμήμα της οδού Νεοφύτου Μαυρομάτη μεταξύ των οδών Μανασσή και Δημ.Ψαρρού στο κέντρο της Ναυπάκτου,λόγω επικινδυνότητας παλαιών κτηρίων. Ο δήμος με τη συνδρομή της αστυνομίας απέκλεισε το σημείο και τοποθέτησε ειδικές ράμπες απαγόρευσης.

Η κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο που βρίσκεται και το παλιό κτήριο του ΟΤΕ, κρίνεται πλέον επισφαλής σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου τεχνικών υπηρεσιών Ζαχαρία Χοχτούλα, λόγω της κατάστασης που έχουν περιέλθει εγκαταλελειμένα κτήρια θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των πεζών που διέρχονται του σημείου και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι από τη συγκεκριμένη οδό πηγαινοέρχονται καθημερινά δεκάδες παιδιά από και προς το 1ο δημοτικό σχολείου που απέχει από το σημείο μόλις 50 μέτρα

Ο δήμος ήδη έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες για τις δικές τους ενέργειες ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται.

Ήδη για την απόφαση του κλεισίματος του δρόμου έχει ειδοποιηθεί ο διευθυντής της διπλανής σχολικής μονάδας ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του τη σχολική κοινότητα να αποφεύγουν να διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο

Το θέμα είχε φέρει στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Παναγιώτης Κονίδας,ενώ φαίνεται ότι η σημερινή σεισμική δραστηριότητα επιτάχυνε περαιτέρω τους μηχανισμούς του δήμου προς την απόφαση για κλείσιμο του δρόμου πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό.

Πηγή:nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα