Δυτική Αχαΐα: Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Ανδρέας Ζαγαρέλος από τη Δύμη

29.06.2023 / 11:27
357069360_220213050965471_7526860296205870663_n

Μια ακόμη υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Πρόκειται για τον Ανδρέα Ζαγαρέλο από τη Δύμη, ο οποίος εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑπτυξιακής ΠΝΟΗς στην Δυτική Αχαΐα. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Αλεξόπουλος:

«Ο Ανδρέας Ζαγαρέλος από την Δ.Ε Δύμης, είναι γέννημα θρέμμα της Κάτω Αχαΐας.

Ο Ανδρέας έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια, με την οποία διαμένει στην περιοχή και είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα στον κλάδο της Γεωπονίας.

Σε ηλικία 23 ετών έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2014 και υπήρξε  μέλος τού Ο.Τ.Α.Δ τη περίοδο 2014-2019.

Παράλληλα έχει υπάρξει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής παίζοντας στην Α.Ε ΚΡΙΝΟΥ και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες.

Είναι ιδ. υπάλληλος και έχει εκπροσωπήσει με επιτυχία την ομάδα Νέων Ενεργών Πολιτών με πολλές παρεμβάσεις – προτάσεις και κινητοποιήσεις για την περιοχή, ενώ είναι και ενεργό μέλος της Αχαϊκής Αθλητικής Ένωσης έχοντας διατελέσει εκτελεστικός διευθυντής και αντιπρόεδρος Α’ του συλλόγου.

Δηλώνει παρών με κυρίαρχο μέλημά του την αναβάθμιση και εξέλιξη του τόπου μας, ξέρει ότι αποτελεί κοινή μας βούληση και ότι μπορούμε να το πετύχουμε δίνοντας την ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ στην Δυτική Αχαΐα .

Καλωσήρθες Ανδρέα!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα