Δυτική Αχαϊα: Υπό δημοπράτηση η νέα γέφυρα στην Καλογριά

02.02.2021 / 12:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Μυλωνάς-Μπονάνος

Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαϊας:

Ένα αποφασιστικό βήμα για την αντιμετώπιση ενός σημαντικού προβλήματος ολοκληρώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Πρόκειται για την έγκριση των όρων δημοπράτησης του έργου καθαίρεσης της υπάρχουσας και κατασκευής νέας γέφυρας στην Καλογριά.  Το έργο έχει προϋπολογισμό ύψους 300.000 ευρώ και ο δρόμος της υλοποίησής του είναι πλέον ανοιχτός.

«Εντοπίσαμε έγκαιρα το πρόβλημα και κινηθήκαμε γρήγορα για την αντιμετώπισή του» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και πρόσθεσε: «Σε στενή συνεργασία με το Δήμο και το Δήμαρχο διαπιστώσαμε την ανάγκη κατασκευής νέας σύγχρονης γέφυρας που θα εξυπηρετήσει μια διπλή ανάγκη. Αφενός την άνετη πρόσβαση όλων των ενδιαφερομένων στις εξαιρετικές παραλίες της Καλογριάς και αφετέρου την διευκόλυνση των πιθανών αναγκών της Πολιτικής Προστασίας όσον αφορά ένα μοναδικό μνημείο της φύσης».

«Σημειώθηκε μια συστηματική και γόνιμη συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας», ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και συμπλήρωσε: «Το αποτέλεσμα είναι να βρισκόμαστε κοντά στη δημοπράτηση ενός έργου που η αναγκαιότητά του ήταν προφανής και που θα αναβαθμίσει συνολικά την πρόσβαση στην Καλογριά αλλά και τις υποδομές του Δήμου μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα