Δυτική Αχαϊα: Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

02.02.2021 / 10:19
144967256_477067473307617_739442717150377152_n

Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαϊας:

Τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό επισκέφθηκε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και αγροτοσυνδικαλιστές της περιοχής μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν διεξοδικά ζητήματα της αγροτικής παραγωγής και ιδιαίτερα τα προβλήματα στις καλλιέργειες του καρπουζιού, της πατάτας, των σταφυλιών και των κηπευτικών.

Σε ότι αφορά τα καρπούζια και τις πατάτες ο υπουργός ενημέρωσε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί λύσεις ενώ για τα αμπέλια ζήτησε να συνταχθεί πλήρης φάκελος ώστε να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και να ακολουθήσει η καταβολή αποζημιώσεων.

Στην αντιπροσωπεία μετείχαν ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Ορλώφ, ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Λιάκος και οι αγροτοσυνδικαλιστές Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Χρήστος Μπεκίρης και Νίκος Κοκκίνης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αχαιός βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης που φρόντισε για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

«Είχαμε με τον υπουργό μια παραγωγική και χρήσιμη συνάντηση» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Ορλώφ και συνέχισε: «Ο Δήμος αισθάνεται υποχρεωμένος να είναι δίπλα στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και να δίνει μαζί του όλες τις αναγκαίες μάχες για την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής και το εισόδημα των καλλιεργητών. Παρουσιάσαμε στον υπουργό μια ευρεία γκάμα προβλημάτων, ακούσαμε τις προτεινόμενες λύσεις, διατυπώσαμε τις δικές μας προτάσεις κι αυτός, για τη δημοτική αρχή, είναι ένας αγώνας αδιάκοπος», κατέληξε ο Κυριάκος Ορλώφ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα