Παρασκευή, 28.01.2022, 12:52 πμ

Δυτική Αχαϊα: Στα «Τσιγγάνικα» της Αχαγιάς σήμερα Μυλωνάς και Γιακουμής-«Η υποχρέωση τήρησης των μέτρων δεν γνωρίζει εξαιρέσεις»

12.11.2020 / 10:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Milonas

Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαϊας: Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, από κοινού με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τάσο Γιακουμή θα επισκεφθεί σήμερα (12/11) τα «Τσιγγάνικα» της Αχαγιάς.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συνάντηση με τους κατοίκους και η υπογράμμιση με τους πιο αυστηρούς τόνους της ανάγκης για ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού στην κοινότητα.

«Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και δεν αφορά μόνο τον προσβληθέντα ή την οικογένειά του. Μας αφορά όλους» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος και συνεχίζει: «Η υποχρέωση τήρησης των μέτρων προστασίας δεν γνωρίζει εξαιρέσεις ή ιδιορρυθμίες. Είναι ζήτημα στοιχειώδους κοινωνικής ευθύνης για όλους και όλες και η απαίτηση για την τήρηση των μέτρων θα διασφαλιστεί με όλους τους τρόπους» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Στο μεταξύ για αύριο (13/12) ο Δήμαρχος έχει ζητήσει σύσκεψη με όλους τους συναρμόδιους και εμπλεκόμενους  φορείς προκειμένου να γίνει μια ανασκόπηση της υπάρχουσας κατάστασης από πλευράς μετάδοσης του κορονοϊού στα όρια του Δήμου και ταυτόχρονα για να υπογραμμιστεί η ένταση του προβλήματος, οι τεράστιοι κίνδυνοι που βρίσκονται προ των πυλών και η ανάγκη επαγρύπνησης όλων προκειμένου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να διέλθει αυτή τη στενωπό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα