Δυτική Αχαΐα: Να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στο Κ.Υ.

01.03.2021 / 11:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
210210112528_emvoliasmoi-54

Με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού κατά του covid έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο:
Συνδημότες μας που μπαίνουν στο πρόγραμμα, τους ορίζονται ραντεβού σε Κέντρο Υγείας-εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκεται σε γειτονικό Δήμο. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις μετακινήσεις δεκάδων χιλιομέτρων με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται.
Το φαινόμενο μας προβληματίζει, πολύ περισσότερο που στην έδρα του Δήμου μας (Κάτω Αχαΐα) λειτουργεί Κέντρο Υγείας που έχει μάλιστα οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο αλλά που ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, παρόλο που ήδη προετοιμάστηκε σε όλα τα επίπεδα: οργανωτικό, επιχειρησιακό και ενημερωτικό.
Με δεδομένο ότι ο νομός μας παρουσιάζει αυξημένο αριθμό κρουσμάτων το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά να ξεκινήσουν αμέσως οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και σε δημοτικούς χώρους που μπορούν να συμβάλουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού ώστε, αφενός μεν να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι συνδημότες και αφετέρου να προχωρήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα το απολύτως αναγκαίο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού.
Μέχρι τότε και επειδή είμαστε σε κρίσιμη φάση σε σχέση με την πανδημία, καλεί τους πολίτες, με υπομονή και ελπίδα, να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης, προσωπικής καθαριότητας και ορθής χρήσης προστατευτικής μάσκας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα