Δυτική Αχαΐα: Δύο αγόρια κλέφτηκαν μεταξύ τους και έφυγαν από το χωριό

21.02.2024 / 11:17
ka 11

Σάλος έγινε σε δύο χωριά πολύ κοντά στην Κάτω Αχαϊα με αφορμή την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια με αφορμή την ήδη γνωστή σχέση δύο νεαρών της περιοχής οι οποίοι στην κυριολεξία «κλέφτηκαν» για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Το «κλίμα» δεν τους σήκωνε, αλλά και το γεγονός πως προέρχονται από γνωστές οικογένειες της περιοχής του Δήμου Δυτικής Αχαϊας τους ανάγκασε… να φύγουν από τα χωριά για να ζήσουν αλλού τον έρωτά τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο αγόρια έχουν έγιναν «ερωτικοί μετανάστες» και βρήκαν «καταφύγιο» στην Αθήνα. Σε ότι αφορά τις οικογένειές τους, όπως ήταν φυσικό – άλλωστε πρόκειται για πολύ κλειστές κοινωνίες που οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι πολύ στενές – αναστατώθηκαν. Επιχείρησαν να σταματήσουν το ειδύλλιο, όπως δεν κατέστη δυνατό.

Τίποτα δεν σταμάτησε το ζευγάρι να ζήσει το δυνατό αίσθημα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Μάλιστα, πληροφορίες, λένε ότι επιχειρήθηκε να σταματήσει το ειδύλλιο και από στενούς συγγενείς των οικογενειών που φέρεται να έχουν σχέση με τα αυτοδιοικητικά πράγματα της ευρύτερης περιοχής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ένας έχει συγγενική σχέση με πρώην αιρετό της περιοχής, ιδιαίτερα γνωστό και με «διάσημο» προσωνύμιο – υποκοριστικό! Θα πρέπει να τονιστεί πώς με αφορμή τις εξελίξεις με το νέο νόμο, τα κους κους στην Κ. Αχαϊα δίνουν και παίρνουν, και οι συγγενείς των δύο νεαρών εκφράζουν ήδη φόβους… μήπως κατέβουν στα χωριά παντρεμένοι!

Γνώμη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα