Δύσκολη η κατάσταση στο νοσοκομείο του Πύργου – Ζητούν επίταξη παθολόγων

29.03.2021 / 21:02
Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÊÙÓÔÁÓ ÓÇÌÉÔÇÓ ÅÃÊÁÉÍÉÁÓÅ ÓÇÌÅÑÁ ÔÏ ÍÅÏ ÃÅÍÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ÔÏÕ ÐÕÑÃÏÕ.Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ ÓÕÍÏÄÅÕÏÔÁÍ ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÐÏÕÑÃÏ ÕÃÅÉÁÓ ÊÙÓÔÁ ÓÔÅÖÁÍÇ,ÊÁÉ ÔÏÕÓ ÕÖÕÐÏÕÑÃÏÕÓ ÅÊÔÏÑÁ ÍÁÓÉÙÊÁ ÊÁÉ ÂÁÓÉËÇ ÊÏÍÔÏÃÉÁÍÍÏÐÏÕËÏ,ÊÁÈÙÓ ÊÁÉ ÂÏÕËÅÕÔÅÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÐÏÕ ÅÊËÅÃÏÍÔÁÉ ÓÔÇÍ ÐÅÑÉÏ×Ç

Eξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί πλέον στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με τις παραιτήσεις των ιατρών παθολόγων, που αναμένεται – αν δεν τις ανακαλέσουν – να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας

Η διοίκηση του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας, μετά από πρόταση του κου Μενέλαου Παπασωτηρίου μέλους του Δ.Σ., αποφάσισε να αποστείλει αίτημα προς το υπουργείο Υγείας για την επίταξη ιατρών παθολόγων για το Γενικό νοσοκομείο Ηλείας.

Όπως τόνισε ο κος Παπασωτηρίου στην εφημερίδα «Πατρίς», «έκανα αίτημα προς το διοικητικό συμβούλιο του Γενικού νοσοκομείου Ηλείας, σε περίπτωση που χρειαστούμε παθολόγους, επειδή υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα, να στείλουμε επιστολή προς το υπουργείο υγείας και να ζητάμε την επίταξη παθολόγων γιατρών, προκειμένου το πρόβλημα να μη γίνει ακόμη μεγαλύτερο, απ’ ότι είναι αυτή τη στιγμή.

Αυτή η πρόταση έγινε, μόνο επειδή υπολειτουργούν οι παθολογικές κλινικές σε Πύργο και Αμαλιάδα και υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα και μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα της προκήρυξης που έχει βγει στο ΑΣΕΠ.

Δηλαδή αν χρειαστούμε ιατρούς και βρεθούμε σε μεγάλη ανάγκη να προχωρήσουμε σε αυτήν την επιστράτευση. Αυτό θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο. Αυτό πρέπει να γίνει για την προστασία των πολιτών αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε».

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα