Quantcast

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο

27.05.2023 / 16:30
330923695_1636888516742346_8536153627203099010_n-3

Νέοι υποψήφιοι με την παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο»

«Το ψηφοδέλτιο της Παράταξης« Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο »του Διαμαντή Κανελλόπουλου ισχυροποιείται με τη συμμετοχή άξιων και δυναμικών υποψηφίων. Άνθρωποι νέοι με ορμή και φρέσκιες ιδέες, αλλά και άνθρωποι έμπειροι με γνώση και διάθεση προσφοράς. Υποψήφιοι που βιώνουν από κοντά τις ανάγκες ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών στην ύπαιθρο και θέλουν τον Δήμο υποστηρικτή και όχι παρατηρητή στην καθημερινότητα.Υποψήφιοι που θέλουν να αφήσουν ανεξίτηλο το αποτύπωμα της προσφοράς τους στον τόπο τους, γιατί τίποτα δεν εξελίχθηκε με την απραξία και την αδράνεια», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, η οποία συνεχίζει ως εξής:

«Οι παρακάτω υποψήφιοι αποτελούν ένα μικρό δείγμα του πυρήνα της Παράταξης. Ο Νεκτάριος Κανελλόπουλος είναι από τη Δαφνούλα Σταροχωρίου και διατηρεί επιχείρηση μαζί με την οικογένειά του στο χωριό. Ξέρει ο ίδιος από πρώτο χέρι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Τον ίδιο χτύπο όμως αφουγκράζεται και από τις συζητήσεις των συνδημοτών του. Έτσι με πνεύμα διεκδίκησης, θέλησης για αλλαγή και ελπίδας για το επιθυμητό, αποφάσισε να πάρει μέρος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να ενώσει τις δυνάμεις του στην από κοινού προσπάθεια που κάνουμε. Η δική του καθημερινή παρουσία και ο προσωπικός του αγώνας αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα της νίκης.

Ο Αντώνης Παπαλεξόπουλος κατάγεται αλλά και ζει στα Μαστοραίικα Χαλανδρίτσας. Νιώθοντας την ευθύνη εκπροσώπησης των νέων ανθρώπων που ζουν στην ύπαιθρο, αποφάσισε να είναι μέτοχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Υπάλληλος της Πολεμικής Αεροπορίας και γνώστης των αναγκών του Δήμου , δε θα δεχτεί παθητικά τη μοίρα του τόπου του. Τη μοίρα του τόπου του θα τη φτιάξει με τη συμμετοχή του, το όραμα και τον αγώνα του….Ανήκει στους νέους ανθρώπους που φέρουν αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κακώς κείμενα και θέλουν να προσπαθήσουν να τα αλλάξουν.

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 8

Ο Νεοκλής Μπαρδάκης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και σαν νέος που αγαπά τον τόπο του θέλει να αγωνιστεί και να προσπαθήσει για αυτόν.

Έχοντας στο οπλοστάσιό του δύναμη ψυχής, μεράκι, διάθεση προσφοράς και φρέσκιες ιδέες θα δώσει τον δικό του αγώνα, ώστε να φτιάξει την πορεία του Δήμου που αγαπά και όχι να είναι πορεία τύχης. Ο Νεοκλής , ισχυροποιεί με τη συμμετοχή του το ψηφοδέλτιο και αποτελεί έναν ακόμα ισχυρό συνεργατικό και υποστηρικτικό κρίκο .

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 9

Ο Ηλίας Καραλής, συμμετέχει κι αυτός στη μεγάλη προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου. Ο Ηλίας κατάγεται από Κάλφα και είναι μόνιμος Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Μαχητικός, ακούραστος, ανήσυχος,με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τα κοινά διεκδικεί να είναι ο ίδιος μέρος της αλλαγής που επιβάλλεται να γίνει. Ως άνθρωπος συνειδητοποιημένος, που φέρει το αίσθημα της ευθύνης, το κίνητρο είναι μόνο ένα. Η αγάπη για τον τόπο και κάθε ενέργεια προς όφελος του.

Επειδή η Πολιτική είναι γένους…. θηλυκού, δε λείπουν από το ψηφοδέλτιο της Παράταξης και οι γυναικείες συμμετοχές.

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 10

Η Ιφιγένεια Συριοπούλου κατάγεται , αλλά και ζει στο Βασιλικό. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού της .Θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια ορμώμενη από την αγάπη και το ενδιαφέρον για την περιοχή της. Θέτει υποψηφιότητα, ώστε και η ίδια να μπορέσει να μετατρέψει σε έργα τις ευκαιρίες που θα δοθούν, για έναν Δήμο υποστηρικτικό προς όλους τους συνδημότες.

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 11

Η Ευγενία Παναγοπούλου κατάγεται από το Αστέρι. Η Ευγενία είναι Λογίστρια-Φοροτεχνικός με εμπειρία στη Διοίκηση και τη Διαχείριση Οικονομικών Πόρων..Στην παρούσα χρονική στιγμή ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Ψηφιακή Καινοτομία και Διοίκηση. Σαν νέος άνθρωπος της αρέσει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά με ιδέες και προτάσεις, αφού είναι μέλος και του Αθλητικού Ομίλου Τριταίας. Η επιλογή της να συμπορευτεί μαζί μας, μας γεμίζει χαρά,, διότι η Ευγενία, όπως και όλοι οι μέχρι τώρα υποψήφιοι, την Επόμενη Μέρα χρειάζονται να εγγυηθούν την επιτυχία, αλλά και τη σκληρή δουλειά για το καλό των Δημοτών.

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 12

Η Αιμιλία Σκέντζου κατάγεται από το Σταροχώρι. Βιώνοντας την αδράνεια της παρούσης Δημοτικής Αρχής θέλει να είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και όχι απλή θεατής. Ως πολίτης σκέφτεται πολιτικά και θέλει να συνεισφέρει στην εξέλιξη και την αναβάθμιση . Η ενεργός πολιτική δράση αποτελεί αντίδοτο στη νοσηρότητα του δημόσιου βίου. Κάθε επιλογή μας ορίζει το μέλλον το δικό μας προσωπικά, αλλά και του τόπου μας. Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη στον από κοινού αγώνα.

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 13

Η Σπυριδούλα Ασημακοπούλου-Μανωλοπούλου κάτοικος Πλατανόβρυσης συμμετέχει στην Παράταξη και με διάθεση προσφοράς και αγώνα θα προσπαθήσει, ώστε ο Ερύμανθος να γίνει τόπος ευζωίας και δημιουργίας. Ως άξια μητέρα, έχοντας μεγαλώσει τρεις κόρες και ως αγρότισσα της περιοχής, θα αγωνιστεί για το δικό της…..αλλά και δικό μας στοίχημα. Τη νίκη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Με οδηγό τη μαχητικότητά της , αλλά κυρίως τη γνώση της, για το τι πρέπει να αλλαχθεί στην ύπαιθρο, μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Μαρία Πετρούτσου είναι από το Ίσωμα. Η Μαρία είναι νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Κατανοώντας κι εκείνη ότι δε γίνεται να θέλουμε να αλλάξουμε πολλά χωρίς να είμαστε μέρος αυτής της αλλαγής, συμπορεύεται μαζί μας στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε για την πρόοδο του τόπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ως ενεργός άνθρωπος η Μαρία, με θετική διάθεση, αγάπη για τον τόπο, με στόχο και όραμα θέλει να διεκδικήσει αυτά που πραγματικά δικαιούται ο τόπος της.

Δυναμικές προσθήκες για Κανελλόπουλο 14

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα