Ο σεφ Γιώργος Τσούλης προτείνει μια συνταγή για την πιο καλοκαιρινή σαλάτα. Σαλάτα με καρπούζι, πανεύκολη, γρήγορη, δροσιστική, μια vegan επιλογή που θα αγαπήσετε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Υλικά
- 500 γραμμ. καθαρισμένο καρπούζι και κομμένο σε κυβάκια
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
- 1 ψιλοκομμένη χαλαπένιος πιπεριά
- Χυμός από 1 λάιμ
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κύμινου
- ¼ ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- Αλάτι & πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Διαδικασία
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι, τις πιπεριές, το χυμό lime, το κύμινο, το κόλιανδρο, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. Σερβίρουμε.