Δωρεάν wi-fi στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, δείτε σε ποια σημεία

28.12.2021 / 13:29
WI-FI

Οπως ανακοινώσε η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, πολύ σύντομα θα μπουν σε δέκα σημεία  δωρεάν wi-fi για να μπορούν οι πολίτες να κάνουν χρήση χωρίς να χρεώνονται.

Η ανακοίνωση του Δήμου: «

Δέκα σημεία του Δήμου Δυτικής Αχαϊας αποκτούν δωρεάν wi-fi για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών.

Τα σημεία αυτά είναι τα εξής: Δημαρχείο Κάτω Αχαϊας, Κοινοτικό γραφείο Ριόλου, κοινοτικό γραφείο Λιμνοχωρίου, κοινοτικό γραφείο Μαζαρακίου, κοινοτικό γραφείο Λουσικών, κοινοτικό γραφείο Σαγεϊκων, κοινοτικό γραφείο Λάππα, κοινοτικό γραφείο Μιχοϊου, κοινοτικό γραφείο Τσαμέϊκων και κοινοτικό γραφείο Βίδοβας.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία ευρυζωνικών δικτύων υψηλών ταχυτήτων για την παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο για πολίτες και επιχειρήσεις υποστηρίζεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (δράση Wi-Fi4EU-Δωρεάν συνδεσιμότητα για τους Ευρωπαίους) στα πλαίσια των προσπαθειών ανάπτυξης της ψηφιακής ενιαίας αγοράς.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας διεκδίκησε και κέρδισε χρηματοδότηση ύψους 15.000 ευρώ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης με αποτέλεσμα το δωρεάν και ελεύθερο wi-fi για τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου σε αυτά τα δέκα σημεία”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα