Παρασκευή, 9.12.2022, 8:57 πμ

Δωρεά στο Δήμο για παιδιά Δημοτικών Σχολείων Πύργου

25.01.2021 / 14:38
kr dim

Δωρεά γλυκισμάτων από την ΠΙΚ ΑΒΕΕ για όλα τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύργου.

Μια ευχάριστη και πολύ …γλυκιά έκπληξη περιμένει σύντομα τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύργου. Η εταιρεία ΠΙΚ ΑΒΕΕ δώρισε στον Δήμο Πύργου μια αξιόλογη ποσότητα γλυκισμάτων (ατομικά τσουρεκάκια) που θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες στα σχολεία. 

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Διονύση Κινινή για να τον ευχαριστήσει για την ευγενική του προσφορά. Όπως δήλωσε ο ίδιος, “ο κ. Κινινής και η εταιρεία του στέκονται πάντα αρωγοί σε δράσεις του Δήμου Πύργου. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα γι’ αυτή την χειρονομία τους, η οποία αποκτά επιπλέον δυναμική ειδικά αυτή την περίοδο όπου η πανδημία έχει επιφέρει πολλές δυσκολίες τόσο στους μαθητές όσο και τις οικογένειές τους”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΠΙΚ ΑΒΕΕ, είχε δείξει εμπράκτως τη στήριξή της στο Δήμο Πύργου και την προηγούμενη χρονιά προσφέροντας τα γλυκίσματα που δόθηκαν αμέσως μετά την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στον Πύργο, όπως “προστάζει” το έθιμο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα