Δόμνα Μιχαηλίδου και Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν για φαγητό με κοριτσάκια από το Χατζηκυριάκειο (φωτό)

30.06.2022 / 13:21
ka 3

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν για φαγητό στο Πασαλιμάνι μαζί με εννέα κορίτσια από το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα». Ήταν ένα καλοκαιρινό πάρτι για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήγαν τα κορίτσια από το Χατζηκυριάκειο για πίτσα στο Πασαλιμάνι. Μαζί τους συζήτησαν για τα όνειρά τους και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την καθημερινότητά τους.

 Η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν μια έκπληξη της υφυπουργού, αφού είχε κάνει… την έρευνά της και είχε ανακαλύψει ότι ήταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης των κοριτσιών και ότι ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά. Γνωστός για τις κοινωνικές του δράσεις και την αγάπη του για τα παιδιά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση της Δόμνας Μιχαηλίδου να βρεθεί στο καλοκαιρινό πάρτι.

Ο ενθουσιασμός της Νάνας, της Ειρήνης, της Νατάσας, της Καλλιόπης, της Μαργαρίτας, της Ελένης, της Λαμπρινής, της Ρεβέκας και της Βιολέτας ήταν πολύ μεγάλος. Μόλις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτασε στο τραπέζι τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να τραγουδούν. Η αξέχαστη βραδιά για τα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου έκλεισε με σφιχτές αγκαλιές, φωτογραφίες και μια υπόσχεση να ανανεωθεί άμεσα το ραντεβού τους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα