Παρασκευή, 7.10.2022, 12:03 πμ

Δολοφονία στην Άρτα: «Δεν ακολουθώ το νόμο και θα κάνω ότι θέλω» – Η συγκλονιστική περιγραφή της πρώην συζύγου του 29χρονου για το έγκλημα με θύμα τον πατέρα της

18.08.2022 / 21:00
ARTA

Η 36χρονη πρώην σύζυγος του 29χρονου είναι εκείνη που άκουσε τους τέσσερις πυροβολισμούς στον πατέρα της ενώ στην κατάθεση που αποκαλύπτει το Newpost αναφέρει ότι αρχικά πυροβόλησε εναντίον της.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένο ο πρώην σύζυγός της να δει το παιδί πέντε με οκτώ το απόγευμα. Μαθαίνει όπως ισχυρίζεται από τον πατέρα της ότι έχει φθάσει νωρίτερα στο χωριό και τον παρακαλεί να μην πάει με τη μητέρα της όπως είχε προγραμματίσει να ταίσουν τα ζώα. Να μείνει μαζί της… Εκείνος την ακούει. Το πρώτο πράγμα που της κάνει εντύπωση, όπως λέει, είναι ότι ο πρώην σύζυγός της παρκάρει το αυτοκίνητό του για πρώτη φορά σε ανηφορικό δρόμο που οδηγεί στο σπίτι και όχι έξω από αυτό:

«Πάρκαρε και ήρθε μέχρι την είσοδο της αυλής  και είπα στο παιδί πήγαινε στον μπαμπά.Το παιδί πήγε, το πήρε αγκαλιά και μου είπε πάω το παιδί στην παιδική χαρά. Του απάντησα δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο και τότε τον πλησίασα και πήρα το παιδί από την αγκαλιά του. Όταν τον πλησίασα κατάλαβα ότι μύριζε αλκοόλ. Άφησα το παιδί στη μέση της αυλής. Είπα στον πατέρα μου ο οποίος ήταν δίπλα στον κήπο να έρθει προς το μέρος μας. Ήρθε και κάθισε σε μία καρέκλα στο υπερυψωμένο μπαλκόνι  πάνω από την αυλή. Έπειτα με ρώτησε αν θα μπορούσε να πάρει το παιδί τον Δεκαπεντάγουστο στο χωριό του και εγώ του απάντησα ότι δεν είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο.  Αυτός μου είπε “δεν ακολουθώ το νόμο και θα κάνω ότι θέλω”.

Τότε ο πατέρας μου είπε «Άστον μην φοβάσαι κορίτσι μου αν δεν συνετιστεί με το νόμο θα πάμε στην Αστυνομία και δεν θα ξαναενοχλήσει ούτε εσένα ούτε το παιδί»

Η πρώην σύζυγος του 29χρονου περιγράφει στην συνέχεια καρέ καρέ τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν. Ξαφνικά ο κατηγορούμενος έκανε μια κίνηση που δεν την περίμενε κανείς μπροστά μάλιστα στο παιδί του:

«Τότε αυτός άφησε το παιδί από την αγκαλιά του -το είχε πάρει ξανά αγκαλιά – και τράβηξε από την τσέπη του παντελονιού του ή από τη ζώνη ένα όπλο χρώματος ασημί και είπε  φωνάζοντας “Ποιος θα μου πάρει το παιδί ;” και άρχισε να ρίχνει προς το μέρος μου.

Εγώ βρισκόμουν στην αυλή ακριβώς κάτω από τον πατέρα μου Μόλις αντιλήφθηκα ότι τραβάει ότι τράβηξε όπλο και κινείτο προς το μέρος μου ανέβηκα τις σκάλες που συνδέουν  την αυλή με τη μία είσοδο του σπιτιού .

Όταν έφθασα στη μέση από τις σκάλες έριξε εναντίον μου τουλάχιστον δύο φορές χωρίς να με πετύχει και πρόλαβα να μπω μέσα μένοντας όμως πίσω από την κουρτίνα  στην πόρτα εισόδου. Φώναζα τον πατέρα μου να μπει στο σπίτι. Τότε κατάλαβα ότι άρχισε να ρίχνει και στον πατέρα μου τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.

Βγήκα και είδα τον πατέρα μου μέσα στα αίματα πεσμένο δίπλα από τα σκαλοπάτια  στην αυλή, πιθανόν είχε πέσει από την καρέκλα όπου καθόταν.Τρομοκρατημένη άρχισα να ουρλιάζω για βοήθεια και έτρεξα να πάρω αγκαλιά το παιδί μου. Αυτός στην αρχή με γρήγορο περπάτημα μας προσπέρασε και μετά τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα.»

Η πρώην σύζυγος περιγράφει ότι ήταν σοκαρισμένη και οι συγχωριανοί της όπως και η μητέρα της που έφθασαν γρήγορα στο σημείο δεν την άφηναν να δει το νεκρό πατέρα της.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα