Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι ζητάει η οικογένεια του δημοσιογράφου

15.04.2021 / 11:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
karaivaz

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι έλαβαν εντολή να εκπροσωπήσουν την οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ ως πολιτική αγωγή προς υποστήριξη της κατηγορίας, εξέδωσαν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κασσής.

Οι δυο δικηγόροι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως η οικογένεια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου «παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί».

Αναλυτικά οι δυο δικηγόροι αναφέρουν: ‘Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.”

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα