ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Διαδικτυακή ένωση Πάτρας, Κέρκυρας και Ιταλίας

08.11.2020 / 12:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CACHE_650X650_1_601894

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο διαδικτυακό φεστιβάλ που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το Teatro Pubblico Pugliese, η όπερα Petruzzeli, η Ενωση Θεάτρων της περιφέρειας της Απουλίας, το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο πλαίσιο του έργου NeTT του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg GR-IT Ελλάδα – Ιταλία.
Το σημερινό πρόγραμμα για όσους συνδεθούν στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/interreg.nett/ είναι το εξής:
17.00: Χαιρετισμός από τον συντονιστή της γενικής γραμματείας του προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 Gianfranco Gadaleta και από τους εκπροσώπους των Ελλήνων εταίρων Κωνσταντίνος Κριτσώνης* διαχειριστής ΑΧΕΠΑΝ (Αχαϊκή Επιμελητηριακή Ανάπτυξη Επιμελητηρίου Αχαΐας ), Γιώργος Μαγιάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Βαρβάρα Δούκα, καλλιτεχνική δ/ντρια ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

17.15: Συγκλητική Βλαχάκη- Παρουσίαση των παραγωγών του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για το NeTT17:20: Παναγιώτης Βαφείδης – Παρουσίαση της τριήμερης περιήγησης στην ιστορία και τον πολιτισμό της Πάτρας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαϊας.

17.25: Βαρβάρα Δούκα – Παρουσίαση των καλλιτεχνικών παραγωγών του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας για το NeTT1

7:30: Συμπεράσματα-Συζήτηση

17:45: Προβολή βίντεο από τη δημιουργία του οπτικοακουστικού έργου Νήματα Μνήμης, στο παλαιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής στην Πάτρα και στιγμιότυπα της παράστασης Πάτρα, η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

18:15: Προβολή βίντεο από την Τριήμερη περιήγηση στην ιστορία και τον πολιτισμό της Πάτρας του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

18:25 Σύντομο διάλειμμα

18.30: Παρουσίαση του έργου Γεύσεις και Κατακτήσεις από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.
*Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά ενώ οι προβολές των έργων θα είναι στα ελληνικά, με αγγλικούς υπότιτλους.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα