ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Διαδικτυακή ένωση Πάτρας, Κέρκυρας και Ιταλίας

08.11.2020 / 12:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
CACHE_650X650_1_601894

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο διαδικτυακό φεστιβάλ που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το Teatro Pubblico Pugliese, η όπερα Petruzzeli, η Ενωση Θεάτρων της περιφέρειας της Απουλίας, το Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, στο πλαίσιο του έργου NeTT του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg GR-IT Ελλάδα – Ιταλία.
Το σημερινό πρόγραμμα για όσους συνδεθούν στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/interreg.nett/ είναι το εξής:
17.00: Χαιρετισμός από τον συντονιστή της γενικής γραμματείας του προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 Gianfranco Gadaleta και από τους εκπροσώπους των Ελλήνων εταίρων Κωνσταντίνος Κριτσώνης* διαχειριστής ΑΧΕΠΑΝ (Αχαϊκή Επιμελητηριακή Ανάπτυξη Επιμελητηρίου Αχαΐας ), Γιώργος Μαγιάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Βαρβάρα Δούκα, καλλιτεχνική δ/ντρια ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.

17.15: Συγκλητική Βλαχάκη- Παρουσίαση των παραγωγών του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για το NeTT17:20: Παναγιώτης Βαφείδης – Παρουσίαση της τριήμερης περιήγησης στην ιστορία και τον πολιτισμό της Πάτρας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαϊας.

17.25: Βαρβάρα Δούκα – Παρουσίαση των καλλιτεχνικών παραγωγών του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας για το NeTT1

7:30: Συμπεράσματα-Συζήτηση

17:45: Προβολή βίντεο από τη δημιουργία του οπτικοακουστικού έργου Νήματα Μνήμης, στο παλαιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής στην Πάτρα και στιγμιότυπα της παράστασης Πάτρα, η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

18:15: Προβολή βίντεο από την Τριήμερη περιήγηση στην ιστορία και τον πολιτισμό της Πάτρας του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

18:25 Σύντομο διάλειμμα

18.30: Παρουσίαση του έργου Γεύσεις και Κατακτήσεις από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.
*Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά ενώ οι προβολές των έργων θα είναι στα ελληνικά, με αγγλικούς υπότιτλους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα