Διοργάνωση Λαϊκής Βραδιάς στα Σελιανίτικα

10.08.2022 / 19:45
laiki-vradya-eyinochori-1

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022, η Κοινότητα Σελιανιτίκων ενημερώνει ότι την προσεχή Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ., στη θέση “Δασύλλιο” παραλίας Σελιανιτίκων, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή βραδιά με την συμμετοχή των Μιχάλη Βασιλείου, Δήμητρας Θανοπούλου, Παναγιώτη Τρίχα και Βασίλη Σκανδάμη. Είσοδος: Ελεύθερη.

Με την παραπάνω δραστηριότητα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ. Αιγιαλείας, με το θέατρο και την μουσική να «κυριαρχούν» στην πολιτιστική ατζέντας αυτής της εβδομάδας. Αναφορικά με την παραπάνω εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων, Γεώργιος Ρόζος, δήλωσε σχετικά: «Η Κοινότητα Σελιανίτικων αποτελούσε ανέκαθεν σημείο πολιτισμού, προσφέροντας σε όλους πρόσβαση στην ψυχαγωγία με επιλεγμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο πολιτισμός είναι αυτό που έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο. Να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε με την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τις παρέες μας. Σας προσκαλούμε όλους σας, δημότες και επισκέπτες, να απολαύσουμε από κοντά την μουσική αυτή εκδήλωση που φιλοξενείται στην περιοχή μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα