Παρασκευή, 19.08.2022, 11:10 μμ

Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Καταλόγισε «fake news» στον Αλέξη Τσίπρα

12.12.2020 / 17:30
????????????????????????????????????

Για «fake news» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επιβολή προστίμου σε ηλικιωμένο στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της, στο facebook, έγραψε τα εξής: «O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κος Τσίπρας, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής σε ψευδή είδηση που αφορά στην Ηλεία, σύμφωνα με την οποία η Αστυνομία Κρέστενας επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ σε συνταξιούχο, διότι φορούσε λανθασμένα τη μάσκα του.

 Εξαιτίας του προστίμου, ο εν λόγω συμπολίτης βρίσκεται σε κίνδυνο διαβίωσης. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας μάς διαβεβαιώνει ότι: α. ο συμπολίτης μας δεν είναι συνταξιούχος, αλλά γεννηθείς το 1965 και β. δεν φορούσε καθόλου μάσκα. Όλοι πρέπει να τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία. Της υποχρέωσης αυτής δεν εξαιρείται κανείς, για το καλό όλων μας. Σημειωτέον, ότι αν κάποιο πρόστιμο φαίνεται δυσανάλογο ή έχει επιβληθεί λανθασμένα, ο πολίτης έχει πάντα το δικαίωμα της ένστασης».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα