Δήμος Πατρέων:Εργολαβίες συντήρησης σε Πάτρα,Ερύμανθο και δυτική Αχαΐα  

16.09.2021 / 14:56
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20210916 ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΟΔ (1)

Σε εξέλιξη εργολαβία συντήρησης στις επαρχιακές οδούς των Δήμων Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας  

Επίσκεψη στις περιοχές Βασιλικό, Ίσωμα και Φαρραί πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, και ο Διευθυντής του Γραφείου Περιφερειάρχη Γιάννης Μάκκας, όπου  ενημερώθηκαν από τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων ΠΕ Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο για την εξέλιξη των εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Συντηρήσεις Επαρχιακών Οδών Δήμων Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας, ετών 2020-2022».

Η Περιφερειακή Αρχή με τακτικές επισκέψεις ενημερώνεται συνολικά την πορεία υλοποίησης των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Δυτική Ελλάδα και εντάσσονται στο πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο συμβάλει  ώστε να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο,  να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Σε ό,τι αφορά την υλοποίηση της συγκεκριμένης παρέμβασης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εκτός από τις συντηρήσεις που γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους των Δήμων στην ΠΕ Αχαΐας, έχει εργολαβία σε εξέλιξη στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου των όμορων Δήμων Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου ο ανάδοχος να επεμβαίνει σε στοχευμένα σημεία με παρεμβάσεις και βελτιώσεις.

Μεταξύ άλλων, εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες για την άρση επικινδυνότητας σε σημεία που έχουν εκδηλωθεί καθιζήσεις, κατολισθήσεις, διαβρώσεις το ασφαλτικού τάπητα. Θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις αποκατάστασης της βατότητας και της σήμανσης, θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα στηθαία και θα τοποθετηθούν νέα όπου απαιτείται, ενώ δρομολογούνται και εργασίες αποκατάστασης ή  συμπλήρωσης  τεχνικών έργων. 
 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα