Δήμος Πατρέων: Το ΠΑΣΟΚ επίσημα με Βασίλη Αϊβαλή- Η ανάρτηση Ανδρουλάκη

25.08.2023 / 18:06
370236116_976134983620345_1160110198566335050_n

Ως επίσημος υποψήφιος της κεντροαριστεράς στην Πάτρα λογίζεται πλέον και με τη… βούλα ο Βασίλης Αϊβαλής, καθώς ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε την επίσημη στήριξη και από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Ειδικότερα, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την οποία έγινε και σχετική ανακοίνωση από τον ίδιο, διαπιστώθηκε ότι «η Πάτρα υστερεί σε μία σειρά ζητημάτων και πρέπει να κάνει άμεσα βήματα προς μπρος, σε άλλη κατεύθυνση από τη σημερινή». Κατά τους δύο άνδρες, «η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας πρέπει να ξαναβρεί την χαμένη της αίγλη και ευημερία, αντιμετωπίζοντας προβλήματα της καθημερινότητας, παράλληλα με την υλοποίηση αναπτυξιακής ατζέντας».

Ως εκ τούτου, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θεωρεί ότι ο συνδυασμός του Βασίλη Αϊβαλή μπορεί να απαντήσει στα σύγχρονα ζητήματα της πόλης, μακριά από κομματικές περιχαρακώσεις και με ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που θα προσελκύει πρόσωπα, πολιτικούς χώρους και την ευρύτερη κοινωνία. Άλλωστε, ο κ. Ανδρουλάκης έχει τονίσει επανειλημμένως ότι οι στηρίξεις από το κόμμα του στην αυτοδιοίκηση θα είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής βούλησης, σε ένα χώρο που είναι προνομιακός για συγκλίσεις αποτελεσματικότητας.

Εξάλλου, ο κ. Αϊβαλής στηρίζεται πλέον και από τον έμπειρο αυτοδιοικητικό, Νίκο Τζανάκο, ο οποίος είχε θέσει ως προϋπόθεση –μεταξύ άλλων- τη στήριξη του επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» από περισσότερα του ενός κόμματα, κάτι που θα σημαίνει ευρύτερες συγκλίσεις στο πρόσωπό του.

Την επίσημη στήριξή του εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης γράφοντας:

Συναντήθηκα με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, Βασίλη Αϊβαλή, συνάδελφο μηχανικό, μέλος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.
Συζητήσαμε τις προτάσεις του για τα σημαντικότερα ζητήματα, που απασχολούν τους πολίτες της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.
Η Πάτρα, με τη μακρά ιστορία και τη δημοκρατική παράδοση, έχει ανάγκη ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την αναβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας ζωής των πολιτών της.
Του εύχομαι καλή επιτυχία, στον αγώνα που ξεκινά.

https://www.instagram.com/p/CwXxFVHNYFO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νεολόγος*

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα