Παρασκευή, 22.10.2021, 2:50 πμ

Δήμος Πατρέων: Την Δευτέρα ξεκινάει την λειτουργία του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Πάνος Μυλωνάς»

25.09.2021 / 9:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
parko kykloforiakis agogis

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, ότι ξεκινά την λειτουργία του, από την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου «Πάνος Μυλωνάς».
Η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου μας, αλλά και σχολείων από άλλους Δήμους, εφόσον το επιθυμούν.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες, θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται -κατόπιν προγραμματισμού- όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 9 π.μ. έως την 1 μ.μ.
Οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων, καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πατρέων (τηλ. 2610 421 850), προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη των τάξεων τους.
Σημειώνεται, ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του covid-19 και η επίσκεψη θα πραγματοποιείται ανά Τμήμα, με την τήρηση όλων των μέτρων κοινωνικής απόστασης και ατομικής υγιεινής, ώστε να πραγματοποιείτε στο συγκεκριμένο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα