Δήμος Πατρέων: Πρόσληψη 180 σχολικών καθαριστριών με πλήρες ωράριο εργασίας

31.08.2023 / 10:31
368395173

Ανακοινώθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Πατρέων (Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών/ Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού), τα αποτελέσματα της προκήρυξης για την πρόσληψη 180 σχολικών καθαριστριών για τα Σχολεία μας κατά το σχολικό έτος 2023-2024.

Ως Δημοτική Αρχή προσλαμβάνουμε και φέτος τις υπ’ όψη εργαζόμενες όλες με πλήρες ωράριο εργασίας αντί με 3ωρα και 4ωρα ημερησίως που μέχρι εκεί χρηματοδοτεί η κυβέρνηση αντιμετωπίζοντας τα παιδιά μας και τις εργαζόμενες ως κόστος.

Τη διαφορά των ποσών της μισθοδοσίας των υπ’ όψη σχολικών καθαριστριών τα διαθέτουμε ξανά από το ταμείο του Δήμου ακόμα και μέσα σε αυτή την υποχρηματοδότηση που έχουμε από το κράτος.

Γιατί έχουμε το νου μας στα παιδιά και τους εργαζόμενους.

Γιατί τα Σχολεία μας και τα παιδιά μας δεν χρειάζονται καθαριότητα μόνο 3 ή 4 ώρες την ημέρα.

Γιατί θέλουμε εργαζόμενους με πλήρες ωράριο εργασίας και με δικαιώματα.

Είναι η μοναδική Δημοτική Αρχή, αυτή του Δήμου Πατρέων, σε όλη την Ελλάδα που προσλαμβάνει όλες τις σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο εργασίας.

Παράλληλα δεν σταματάμε ούτε λεπτό να διεκδικούμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων μας.

Τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία αξιολογείται η κάθε αίτηση υποψήφιας καθώς και τα μόρια που το κάθε κριτήριο λαμβάνει, δεν τα θέτει ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του, αλλά το Υπουργείο Εσωτερικών και βάσει αυτών εκδίδονται τα αποτελέσματα.

Ως Δημοτική Αρχή ευχαριστούμε δημόσια τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών που οι αρμόδιοι Υπάλληλοι της μέσα σε ασφυκτικές προθεσμίες και σε σύνολο 600 περίπου αιτήσεων εξέδωσαν έγκαιρα τα αποτελέσματα, με εργασία πέραν του ωραρίου τους λόγω ελλείψεων προσωπικού, προκειμένου οι υπ’ όψη εργαζόμενες μας να είναι στη θέση τους την 1η Σεπτέμβρη και να προετοιμάσουν τα σχολεία μας για το άνοιγμα τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα