Δήμος Πατρέων – καύσωνας: Ανοιχτοί οι κλιματιζόμενοι χώροι

13.06.2024 / 9:12
kafsonas-1 (1)

Με δεδομένο ότι οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν ξεκινήσει να πλήττουν και την περιοχή μας, η Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, καλεί τους πολίτες να πάρουν μέτρα προφύλαξης από τη νέα θερμική έξαρση και ιδιαιτέρως όλοι όσοι συμπεριλαμβάνονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών μας σε κίνδυνο, συνεχίζουν να λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι στο κτίριο των Δομών Αστέγων για την παραμονή όλων των αστέγων συμπολιτών μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραμείνουν σε χώρο του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη. Η υποδοχή θα γίνεται κατά τις ώρες από 10 π. μ έως 8 μ. μ. Οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κλπ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι συμπολίτες μας μπορούν να επικοινωνούν, κατά τις ώρες 8:00 – 21:00 στα τηλέφωνα: 2610342995 και 2614400300.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα