Δήμος Ερυμάνθου: Ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου για το LEADER

13.12.2022 / 13:15
leader

Η ΑΧΑΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Ερυμάνθου, διοργανώνουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση, στη Χαλανδρίτσα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Νέο Δημαρχείο Ερυμάνθου), με αντικείμενο τη διαβούλευση για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027 στην Αχαΐα και την ανάπτυξη στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης εστιασμένης στις ανάγκες της περιοχής.


H παρουσία των κατοίκων του Δήμου Ερυμάνθου, των εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και φορέων, αλλά και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σκοπός της διαβούλευσης είναι η ανάλυση της περιοχής παρέμβασης, η ιεράρχηση των αναγκών, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος, καθώς και η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασιών και δικτυώσεων.


Η συνάντηση αναμένεται να αποτελέσει ένα πεδίο γόνιμου διαλόγου από τον οποίο θα προκύψουν σημαντικά συμπεράσματα για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, από τις οποίες και θα προκύψουν οι άξονες δράσης του προγράμματος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα