Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στο δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»

24.05.2024 / 7:42
lalos22

Καλεσμένος του Σταύρου Θεοδωράκη βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος μαζί με όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του Σασμού, τη νύχτα της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός πρωταγωνιστής «πρόδωσε» το κλειδί της επιτυχίας για την σωστή προσέγγιση ενός ρόλου!

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Δημήτρης Λάλος περιέγραψε χαρακτηριστικά πως «σταματάω μια φορά στο φανάρι και είναι μια γυναίκα από την Αφρική και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: «Δεν είσαι στην Κρήτη; Εγώ παρακολουθώ τον Σασμό και είσαι ο αγαπημένος μου, εσύ και ο παπά Μιχάλης». Ξέρεις, πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός».

«Νομίζουν δηλαδή ότι είμαι αυτός αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Εγώ προσπαθώ να βάζω τη ζωή μου μέσα στους ρόλους αλλά ποτέ δεν αφήνω τον ρόλο να μπει μέσα στη ζωή μου γιατί ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, αρχίζεις και χάνεις την μπάλα σιγά σιγά. Δεν ξέρεις ποιος είσαι».

«Δεν ξέρεις ποιος είσαι αν κάθε φορά ενσωματώνεις τον ρόλο στη ζωή σου. Έχεις έναν συνεχή διχασμό και δεν ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, λοιπόν, είναι να ξέρεις ποιος είσαι έτσι ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάποιον άλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Λάλος στο νέο επεισόδιο για τους Πρωταγωνιστές, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον Σασμό, του Alpha.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα