Παρασκευή, 19.08.2022, 5:26 πμ

Δημήτρης Ήμελλος: Ίσως γι’ αυτό απέφυγα νέος την τηλεόραση

03.07.2022 / 9:37
pa 4

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Ήμελλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τόσο στον Σασμό όσο στην απόφαση να βρεθεί στην τηλεόραση, αλλά και το κίνημα metoo, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ήμελλος στη συνέντευξη που έδωσε το Σάββατο στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha.

“Πάντα θυμάμαι περιστατικά στο θέατρο, απλώς δεν είχαν αυτή την έκταση. Δηλαδή δεν είχε το κοινό την ίδια δυνατότητα να τα καταδικάσει άλλά πάντα γίνονταν. Η ενημέρωση αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει αλλά δεν νομίζω ότι αλλάξει η χρήση της εξουσίας από αυτό” τόνισε, αρχικά, ο Δημήτρης Ήμελλος.

“Για να υπάρξει Αντώνης, πρέπει να υπάρξει Μαρίνα στον Σασμό! Και για να υπάρξει Μαρίνα, πρέπει να υπάρξει Αντώνης. Δεν υπάρχει Αντώνης σκέτο ούτε Μαρίνα σκέτο, αυτό το ζευγάρι είναι που συγκινεί.

Πολλές φορές παραξενεύομαι γιατί ακούω να λένε “αχ, θέλουμε έναν Αντώνη” και μου έρχεται να ρωτήσω “είσαι η Μαρίνα; Μπορείς να γίνεις Μαρίνα;”. Γιατί αν μπορείς να γίνεις Μαρίνα, τότε θα βρεις έναν Αντώνη”.

“Με την τηλεόραση νομίζω πως τα πήγα καλύτερα από ότι περίμενα. Ήμουν τυχερός βέβαια. Η επιτυχία είναι πάντα απότομη, έρχεται ξαφνικά και είναι πάρα πολύ γρήγορο αυτό που συμβαίνει ειδικά στην τηλεόραση. Θα φανεί αν το διαχειρίστηκα σωστά.

Νομίζω πως έχω βρει καλύτερα το μέτρο. Όταν είσαι νέος είναι πιο δύσκολο. Ίσως και για αυτό να απέφυγα την τηλεόραση νέος, δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ήμελλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα