Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Γκρεμίζονται οι καψούρες -Έχω φάει παραμύθια και εγώ»

26.01.2023 / 8:15
dimitra_papadopoulouk-scaled

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το βιβλίο της «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου», που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει αλλά και για θέματα πιο προσωπικά.«Ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει πολύ συγκεκριμένους νόμους και παίζεται. Η αγάπη δεν έχει τόσους κανόνες. Είναι ένα αίσθημα πολύ ανώτερο που είμαστε λίγοι για να το πετύχουμε γιατί έχουμε ένα “εγώ” πολύ μεγάλο, παλεύουμε να φύγει το “εγώ” από τη μέση και θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι αν είχαμε τους νόμους της αγάπης» είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιοούνται. Ευχής έργον είναι να μένει η αγάπη από όλα αυτά, όχι τα παραμύθια. Έχω φάει παραμύθια και εγώ» πρόσθεσε.

Η αγάπη και ο Τζίμης Πανούσης
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μίλησε για διάφορα κεφάλαια του βιβλίου της, αναφέροντας ότι μέσα σ’ αυτό έχει αναφέρει αληθινές ιστορίες από τα φοιτητικά της χρόνια, τότε που τα ζούσε μαζί με τον αξέχαστο Τζίμη Πανούση.

«Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδοπούλου.Η ίδια συνέχισε μιλώντας ξανά για την αγάπη μεταξύ των δύο φύλων: «Η αγάπη έρχεται όταν ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αγαπήσει».Όσο για τις μεταφυσικές της ανησυχίες και τη θρησκεία, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σημείωσε:«Αγαπώ την πίστη και αγαπώ κάτι ανώτερο. Οτιδήποτε συμβαίνει λέω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο, αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε τι πιστεύει ότι φοβούνται οι ηθοποιοί που κάνουν stand-up comedy;

Με αφορμή τη γνωριμία της με το Τζίμη Πανούση δήλωσε πως δεν υπάρχει αντίστοιχος «Τζίμης» σήμερα γιατί πολύ απλά έχουν αλλάξει οι εποχές.

«Πλέον τα παιδιά κάνουν stand up, αλλά φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα» τόνισε.

Στο φινάλε ο παρουσιαστής έκλεισε με ένα ποτ πουρί ερωτήσεων – διλημμάτων με την ηθοποιό να δίνει απολαυστικές απαντήσεις όπως αυτή στην ερώτηση ποια είναι η πλευρά της στο κρεβάτι, αλλά και αν προτιμά καλά νούμερα τηλεθέασης ή καλές αμοιβές.

«Καλή αμοιβή μεγαλώσαμε, να καβατζώσουμε». «Αριστερά κοιμάμαι στο κρεβάτι, ΣΥΡΙΖΑ, στο κρεβάτι είμαι ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός τέλος δεν αποκάλυψε τη θεματολογία της καινούργιας της σειράς, γιατί το θεωρεί γρουσουζιά όπως επισήμανε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα