Δήμητρα Παπαδήμα : «Δικαιολογώ μια μάνα να πάρει το νόμο στα χέρια της»

27.03.2021 / 21:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
dimitra_papadima_swma

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Βίος Βίας» αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Μιλώντας για το περιεχόμενο του βιβλίου η κ. Παπαδήμα αναφέρθηκε σε περίπτωση που θα δικαιολογούσε άνθρωπο, ο οποίος παίρνει το νόμο στα χέρια του.

Αναφορικά με το βιβλίο είπε πως «οι αφορμές για την συγγραφή αυτού του μυθιστορήματος βρισκόντουσαν καταχωνιασμένες μέσα μου πολλά χρόνια. Πληγές κανονικές! Θέλησα λοιπόν να κάνω κάτι. Να επαναστατήσω με λέξεις. Με νοήματα. Καταγράφοντας προσωπικά βιώματα. Ε, ναι, αυτή είναι τελικά η επανάσταση μου! Και βλέπουμε γιατί δεν σταματάω να γράφω. Εύχομαι να μου δώσουν την ευκαιρία αυτοί που παράγουν θέαμα να παρουσιάσω κάτι ουσιαστικό επί σκηνής αλλά και στην τηλεόραση».

Ερωτηθείσα για την περίπτωση αυτοδικίας, η οποία τίθεται επί τάπητος στο βιβλίο τόνισε πως «δικαιολογώ μια μάνα να πάρει τον νόμο στα χέρια της, όταν έρχεται αντιμέτωπη με κακοποίηση που υφίσταται το παιδί της! Η μάνα γίνεται σκύλα τότε, ικανή για όλα».

Τέλος, σε ερώτηση αν έχει καταγγείλει κάποια σεξουαλική παρενόχληση που ανοιχτά έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί απάντησε πως δεν θέλει να αποκαλύψει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα