Δήμαρχος Αιγιαλείας: “Προσοχή τις ημέρες του Πάσχα, να μην έχουμε επικίνδυνη διασπορά του κορωνοϊού”

28.04.2021 / 16:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Painted Easter eggs are displayed during an open workshop at the Ethnographic Institute and Museum in Sofia April 15, 2011.    REUTERS/Oleg Popov (BULGARIA - Tags: SOCIETY RELIGION)

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας εύχεται Καλό Πάσχα και μας εθιστεί την προσοχή για τις φετινές γιορτές με φόντο τον κορονοϊό.

“Με αφορμή την καταγραφή αυξημένου ιικού φορτίου στα λύματα που επεξεργάζεται ο Βιολογικός Καθαρισμός Αιγίου και που αφορούν στον αστικό ιστό της πόλης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος δηλώνει τα εξής:


“Ενόψει του Πάσχα και των οικογενειακών, όπως και φιλικών συγκεντρώσεων που οργανώνονται σε οικίες σε όλη την Αιγιάλεια, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε εξέλιξη και πως ο κίνδυνος διασποράς παραμονεύει, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας. Γι’αυτό το λόγο, εφιστούμε την προσοχή σε όλους, να αποφύγουν πολυάριθμες συγκεντρώσεις και συγχρωτισμούς, όπως και να μην παραλείπουν να εφαρμόζουν με ευλάβεια τα προστατευτικά μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία.
Ας προσέξουμε όλοι, για να περάσουμε τις Άγιες αυτές ημέρες χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Καλή Ανάσταση!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα