Παρασκευή, 30.07.2021, 11:43 πμ

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγωστόπουλου: «Μιλάμε για ακραία κατάσταση» (βίντεο)

23.06.2021 / 19:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 30

Μια ακραία κατάσταση που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε υπό συνθήκες κανονικότητας έκανε λόγο ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στο Mega, απαντώντας σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης άγνωστου κινήτρου πίσω από τη δολοφονία, είπε πως ο δράστης δεν του έχει πει κάτι παραπάνω πλην αυτών που έχει καταθέσει ο ίδιος.

Πρόσθεσε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ πρώιμο το στάδιο, καθώς υπάρχουν στοιχεία προς διερεύνηση, ενώ ενδεχομένως να καταθέσουν και μάρτυρες.

Αναφορικά με το αν το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε πως «αυτό που αφορά η ανάκριση είναι η διερεύνηση και η ανάλυση μόνο των γεγονότων προ της τέλεσης του αδικήματος που έχουμε να εξετάσουμε.

Τίποτα άλλο. Τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας ήταν επικεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Το αν έχουμε ένα αδίκημα υπό το καθεστώς βρασμού ψυχικής ορμής ή προμελετημένο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση δεν μπορεί να κριθεί εδώ, θα κριθεί αργότερα σε επίπεδο δικαστηρίου».

Στο ερώτημα γιατί η Καρολάιν δεν αντέδρασε, εφόσον ήταν γυμνασμένη και γνώριζε πολεμικές τέχνες, ο δικηγόρος είπε πως «δόθηκαν εξηγήσεις στην ανάκριση και στο στάδιο της απολογίας του» προσθέτοντας ότι «τα πραγματικά περιστατικά όπως παρουσιάζονται από τον ίδιο συνάδουν εν μέρει με τα στοιχεία της δικογραφίας».

«Μιλάμε για μία τόσο ακραία κατάσταση που διαδραματίζεται, με σκληρά γεγονότα με ένα αδίκημα πολύ βαρύ, στο οποίο δεν έχουμε τη δυνατότητα να την αντιληφθούμε υπό συνθήκες κανονικότητας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα