Δικηγόρος 37χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό: Ο πελάτης μου βρίσκεται στην Αθήνα

22.02.2021 / 19:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 6

Με ταχύτατους ρυθμούς κινούνται οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές μετά τη μήνυση που κατέθεσε 38χρονος για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από μια δεκαπενταετία από πασίγνωστο ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Με γνώμονα ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για να ασκηθούν διώξεις, σε περίπτωση που ισχύουν τα καταγγελλόμενα του μηνυτή, καθώς τον ερχόμενο Μάιο τα αδικήματα βαίνουν προς παραγραφή ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση αλλά και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις διαδικασίες.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που διατηρεί φιλικές σχέσεις και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μηνύθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Άνθη η οποία έλαβε χώρα το 2006, στο σπίτι του 22χρονου τότε ανερχόμενου καλλιτέχνη.

Σήμερα το πρωί οι φήμες από τον καλλιτεχνικό κι όχι μόνο χώρο ήθελαν τον ηθοποιό εκτός Ελλάδας, με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

Ο δικηγόρος του, διαψεύδει κατηγορηματικά τα παραπάνω σενάρια. “ Δεν βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι στην Αθήνα και μάλιστα σήμερα το πρωί είχε έρθει στο γραφείο μου προκειμένου να μιλήσουμε για την υπόθεση”, είπε ο Μανώλης Ροδουσάκης στο newsit.gr.

Με τις εξελίξεις να γίνονται καταιγιστικές όσο περνούν οι ώρες, ο 37χρονος ηθοποιός – σκηνοθέτης παρέμεινε για αρκετή ώρα στο γραφείο του δικηγόρου, προκειμένου να πληροφορηθεί για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, αλλά και για να τον ενημερώσει για όλα όσα ισχυρίζεται ο Δημήτρης Άνθης.

“Επισήμως δεν μας έχει γνωστοποιηθεί ακόμα τίποτα. Έχει γίνει έγκληση κατά του πελάτη μου την οποία επιβεβαίωσαν σήμερα συνεργάτες μου που επικοινώνησαν με την εισαγγελία.

Έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση” λέει στο newsit.gr, o Μανώλης Ροσουσάκης και συνεχίζοντας συμπληρώνει: “Δεν έχουμε κληθεί ακόμα. Από ότι μου περιέγραψε ο ηθοποιός η κατηγορία είναι αβάσιμη. Ακόμα όμως δεν μπορώ να τοποθετηθώ, καθώς δεν έχω δει το περιεχόμενο της έγκλησης. Μόλις ενημερωθούμε επισήμως τότε θα υπάρξει και δήλωση” .

Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα ο μηνυτής φαίνεται να έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ όσον αφορά τον ηθοποιό – σκηνοθέτη αυτός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προσέλθει ενώπιον των αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα