Δίκη Γιακουμάκη: Η πρώτη δήλωση του πατέρα μετά την απόφαση

07.07.2021 / 20:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nta 17

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο πατέρας Ανδρέας Γιακουμάκης στο άκουσμα της απόφασης του δευτεροβάθμιου εφετείου. Έτσι, εξήμισι χρόνια μετά και συνολικά οκτώ εφέσεις, έπεσε η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης του θανάτου του νεαρού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Γιάννινα.

Συγκλονισμένος ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «η Δικαιοσύνη είπε ότι υπάρχουν αξίες»!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (07.07.2021) και σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, πέντε από τους συνολικά οκτώ κατηγορουμένους που ήταν ενήλικες κρίθηκαν ένοχοι όπως πρωτόδικα, ενώ για τους τρεις που ήταν ανήλικοι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τέλεσαν τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν.

Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη έκλαψε με λυγμούς και έπεσε στην αγκαλιά του συζύγου της!   Μετά την ανακοίνωση της απόφασης δηλώσεις έκαναν ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, ο νομικός εκπρόσωπος των καταδικασθέντων, αλλά και ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Δίκη Γιακουμάκη: Αυτές είναι οι ποινές των «8»

Οι ποινές του δευτεροβάθμιου εφετείου που έκρινε την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα, διαμορφώνονται ως εξής:

– 30 μήνες φυλάκιση για τους 5 ενήλικες.

– Η εκτέλεση των ποινών έχει ανασταλτικό χαρακτήρα 3 ετών.

– Κοινωφελής εργασία 100 ωρών για τους 3 ανήλικους σε αρμόδιο φορέα.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Έδρα του δικαστηρίου απέρριψε τα υπόλοιπα αιτήματα περί ελαφρυντικών που αιτήθηκαν οι δικηγόροι των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα