Δικαίωμα στην Πρόοδο – Ένας χρόνος χαμένος για τις αθλητικές υποδομές της

10.12.2020 / 22:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 30

Σε ανακοίνωση της η παράταξη Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο, αναφέρει:   Συνάντηση Φαρμάκη – Αυγενάκη στην Πάτρα: Ένας χρόνος Μνημόνιο για μια Προγραμματική Σύμβαση που θα απαιτήσει άλλη μια Προγραμματική Σύμβαση.

Ένας χρόνος μόνο για την επικοινωνία εις βάρος της ουσίας.   Ένας χρόνος υποσχέσεων και απραξίας χρειάστηκε, ώστε το μνημόνιο που είχε υπογραφεί μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας να μετεξελιχθεί σε μια νέα Προγραμματική Σύμβαση, η οποία θα οδηγήσει σε άλλη μια Προγραμματική Σύμβαση(!!) η οποία θα εξετάσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης, με αόριστο χρόνο υλοποίησης, των απαιτούμενων παρεμβάσεων στις αθλητικές υποδομές της περιοχής.   

Δυστυχώς, κύριοι, όχι απλά καθυστερείτε αλλά προκαλείτε και χάνετε χρόνο σε φωτογραφίες, αλληλοευχαριστίες και αλληλοϋποσχέσεις. Η άχαρη και υπερβολική επικοινωνία στο απόγειό της.    Η κοινωνία που δοκιμάζεται σκληρά από τη νέα ύφεση και την αβελτηρία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας ζητά αποτέλεσμα και όχι νέες υποσχέσεις.    Το έχει καταλάβει, άλλωστε, και ο τελευταίος πολίτης στην Περιφέρεια ότι δρομολογείτε όλα τα έργα, ώστε να υλοποιηθούν σε χρόνο προεκλογικό. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα