Διευθυντής πνευμονολογικής «Ευαγγελισμού» για Οικονομόπουλο: Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε

20.08.2021 / 11:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ikonomopoulos

Για την πορεία υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου που νοσηλεύεται με κορονοϊό, αλλά και τα λεγόμενα του Στέφανου Τσιτσιπά εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Παρασκευής (20/8) ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», Γιώργος Μπουλμπασάκος. «Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε» διαμήνυσε τονίζοντας πως «μερικοί προσφέρουν αρνητικά παραδείγματα».

«Δεν υπάρχουν άτρωτοι στον κορονοϊό. Οι νέοι αν νοσήσουν θα νοσήσουν πιο ελαφρά. Ωστόσο υπάρχουν και νέοι με υποκείμενα νοσήματα. Άρα δεν είναι άτρωτοι. Κάποιους ανθρώπους θα χάσουμε. Έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε νέους ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Εστιάζοντας στον Νίκο Οικονομόπουλο ο Γιώργος Μπουλμπασάκος ανέφερε« τον παρακολουθούμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει με αυτή την περιπέτεια. Το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε».

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους από τη θέση που έχουν. Επειδή τυχαίνει να είναι και πρότυπα. Το είδαμε και με τον πρωταθλητή μας (σ.σ. Στέφανος Τσιτσιπάς) στο τένις. Τελικά μερικοί προσφέρουν αρνητικά παραδείγματα. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η προσπάθεια που κάνει η χώρα δεν μπορεί να μειώνεται από τέτοιες απόψεις» δήλωσε και πρόσθεσε «δεν θα ήθελα άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με ιατρική να ασχολούνται με ιατρικά θέματα. Φανταστείτε εμένα να δίνω συμβουλές στον κ. Τσιτσιπά για το πώς θα σερβίρει. Ας κάνει καθένας τη δουλειά του και ας προσφέρει εκεί που μπορεί».

Ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έκανε λόγο για αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία.

«Στην προηγούμενη εφημερία δώσαμε μάχη για να προσπαθήσουμε να βολέψουμε τους ασθενείς στα 84 κρεβάτια για covid που άνοιξαν» είπε και εκτίμησε ότι θα χρειαστεί να ανοίξουν και άλλα κρεβάτια για νοσηλείες covid.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα