Διδασκάλου: Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά – Δεν θα απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί

06.09.2021 / 21:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 29

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η αγαπημένη τηλεοπτική «Μυρσίνη» των «Άγριων Μελισσών», λόγω της κατάστασης της υγείας της, αναγκάστηκε να μείνει για λίγο εκτός των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και να αναβάλλει μεταξύ άλλων και τις θεατρικές της παραστάσεις.

«Για να φτάσω εγώ να ακυρώσω παραστάσεις θα πει ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτόν τον εξαιρετικό επιστήμονα από τη Βέροια που για την ώρα δεν θέλει να πούμε το όνομά του. Ευχαριστώ από καρδιάς γιατί λέγοντας εκείνη τη μέρα που με εξέτασε κλινικά μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους, η υψηλή κλινική υποψία για Covid ήταν το μόνο που με συγκράτησε, διότι είχα για πέμπτη μέρα 39,5 πυρετό κι εγώ επέμενα να κάνω ταξίδια και παραστάσεις. Φταίω, πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και πρέπει να σεβόμαστε την υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό και να την προστατεύουμε» ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Δευτέρας.

Ερωτηθείσα αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, η Κατερίνα Διδασκάλου δεν θέλησε να απαντήσει και εξήγησε το «γιατί».

«Δεν θέλω να απαντήσω αν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν θέλω να πολωθεί καθόλου ο κόσμος. Όταν σεβόμαστε την υγεία του διπλανού μας και προσέχουμε τον εαυτό μας είναι μεγάλη υπόθεση. Ένας λόγος που σταμάτησα και την περιοδεία ήταν αυτός. Η προστασία των υπολοίπων, εκτός από τη δική μου υγεία» είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα